KLEUREN

KLEUREN

Ontdek de wereld van levendige kleuren en natuurlijke schoonheid

Bij Haarstudio Carmen omarmen we de kracht van de natuur, en daarom kiezen we exclusief voor NATULIQUE – de pionier in natuurlijke, gecertificeerde en biologische haarkleuren, haarverzorging en styling.

Carmen gelooft sterk in de mogelijkheid om de beauty-industrie te transformeren naar een plek waar duurzaamheid en gezondheid hand in hand gaan. Daarom kiest zij voor producten die veilig zijn voor jou, voor kappers, en voor onze planeet.

Door te kiezen voor NATULIQUE investeer je niet alleen in de schoonheid en gezondheid van je haar, maar ook in de toekomst van onze aarde. Laat je haar baden in rijke, levendige kleuren die niet alleen prachtig zijn, maar ook verantwoord. 

Carmen zet zich in voor schoonheid zonder compromissen – voor jou en voor de wereld waarin we leven. Investeer in jezelf en onze planeet. Kies voor de natuurlijke pracht van NATULIQUE bij Haarstudio Carmen. 

Iedereen is uniek daarom starten we de kleurbehandeling altijd met een advies gesprek waarin ook de prijs berekening wordt gemaakt zo weet je van te voren wat je moet betalen. Je haar laten kleuren bij Haarstudio Carmen kan al vanaf € 40,-*

 

330214421_1489566001570406_1660517078953249704_n
Haarstudio Carmen Kleuren 2
Haarstudio Carmen Kleuren 5
Haarstudio Carmen Kleuren 3

Natulique - De natuurlijke keuze

Bewust van de gevoeligheid van de huid, zowel bij zichzelf als bij haar klanten, kiest Carmen zorgvuldig voor natuurlijke producten bij elke behandeling.

Door te werken met Natulique, dat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, zet ze een stap richting een gezondere behandeling zonder in te leveren op kwaliteit. Deze producten vervangen conventionele conserveringsmiddelen en agressieve stoffen door natuurlijke alternatieven die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Het resultaat? Haar dat niet alleen goed aanvoelt, maar ook gezonder en sterker wordt.

Haar keuze weerspiegelt een diepere missie: anderen inspireren om over te stappen op producten die vriendelijk zijn voor mens, dier en milieu. Door deze benadering hoopt zij bewustwording en verandering te stimuleren in de beauty-industrie, met een nadruk op de gezondheid van de klant, dierenwelzijn en het behoud van onze planeet.

PLAN NU JE AFSPRAAK ->

Haarstudio Carmen Kleuren 1